mr.hyatto…….

Icon

the unfinished story…

PERTUBUHAN dalam pertubuhan…


semalam aku jmpa dengan seorang kawan..topik yang kami bualkan cukup seronok..tapi tak tau la pada orang lain..

kami berbual tentang konspirasi dunia yang kebanyakkan orang tidak ambil tahu..atau senang cakap mereka malas ambil tahu ataupon mereka bodoh!!..nak cari orang yang betul2 ambil tahu pasal benda ni bukan senang..kebanyakkan yang tahu benda ni ialah orng yang memang berpegetahuan am ataupon mereka ni jenis yang mengambil tahu hal perkembangan isu semasa..

kadang2 aku pon tertanya2 adakah orang sekeliling aku ni tahu yang selama ni mereka di perbodohkan oleh media massa..kebanyakkannye mereka ni tak sedar yang apa yang mereka baca atau lihat adalah tipu atau wayang semata2..

contohnya cuba kita tanya mereka macam mana michael jackson(jacko) mati??..jawapan mereka mesti..“owh dia mati pasal overdose dengan ubat2an..ye la dia pon banyak kali buat pembedahan so makan la diri sendiri !!”..ataupon cuba tanya kenapa princess diana mati??..confirm mereka akan jawab..“owh dia mati pasal accident pasal malam tu ada paparazi follow dia kebetulan pulak driver dia mabuk malam tu”..kalau jawapan yang mereka beri macam ni, confirm mereka ni memang tak ambil tahu langsung atau senang cerita percaya bulat2 dengan apa yang mereka baca ataupon lihat..mereka langsung tidak sedar tentang pertubuhan bawah tanah ini..

kadang2 seronok juga kalau kita tahu lebih dari apa yang orang lain tahu..so kita boleh share knowledge kita dengan orang lain yang tak tahu..tapi kadang2 diorang ni malas nak dengar benda2 macam ni..ye la pada mereka  bukan ada kene mengena pon dngan mereka..sebab itu lah aku cakap yang mereka ni bodoh sombong!!..

kalau aku tanya mereka pasal freemanson ataupon illuminati?? ..confirm lagi la mereka tak tahu!!..pada aku siapa2 yang beragama islam ataupon percaya dengan dunia akhir zaman wajib ambil tahu pasal benda ni..cari lah maklumat tentang 2 pertubuhan ini, kerana pertubuhan ini adalah pertubuhan yang pada aku terlalu hebat..so kalau korang dah dapat maklumat ini maknanya korang dah bersedia untuk terjerumus dalam dunia fisabilillah..

freemanson dan illuminati ini adalah 2 pertubuhan yang dimana mereka percaya tentang dajjal..malah mereka anggap dajjal lah yang akan selamatkan mereka dari bala tentera panji hitam dari timur yang diketuai oleh imam mahadi..malah kejadian2 seperti peperangan, kejatuhan ekonomi dunia, siri pembunuhan pemimpin islam dan lain2..apa yang kita nampak sekarang telah lama dirancang dengan teliti oleh ahli2 freemanson ni untuk menjanakan impian mereka iaitu New World Order ..kebanyakkan ahli2 mereka adalah tergolong dari pemimpin2 dunia, pakar2 ekonomi, jutawan2 dan orang2  yang ada kepentingan di dalam kerajaan..

kenapa?? tak percaya??!

kalau korang ada masa carilah atau tanya lah orang2 yang bijak pandai..di malaysia ni sahaja sudah ada 12 buah lodge iaitu tempat ahli2 mereka berkumpul untuk merancang segala agenda2 yang melibatkan perjuangan mereka…jadi dengan ini aku dan rakan2 lain sudah bersedia untuk membocorkan maklumat2 tentang mereka sedikit demi sedikit..

klik link di bawah ini untuk bukti bahawa mereka sudah lama berada di malaysia ini..

FREEMASON PENANG —> http://www.rpwlodge.com/

p/s Rasulullah SAW telah bersabda

Akan datang Panji-panji Hitam dari Timur, seolah-olah hati mereka adalah kepingan-kepingan besi. Sesiapa mendengar tentang mereka, hendaklah datang kepada mereka dan berbaiatlah kepada mereka, sekalipun merangkak di atas salji. (Al-Hafiz Abu Naim)

Al-Mahdi akan datang setelah muncul Panji-panji Hitam dari sebelah Timur yang mana pasukan itu selalu tidak pernah kalah dengan pasukan mana pun. (Ibnu Majah)

Akan ada orang-orang yang keluar dari sebelah Timur, lalu mereka mempersiapkan segala urusan untuk al-Mahdi, yakni pemerintahnya.
(Ibnu Majah)

Filed under: panji hitam dari timur

12 Responses

  1. nawab says:

    menarik..

  2. aliff says:

    hahaha.
    yat,
    aku pon ngah follow up pasal isu hangat ni.
    mengerikan.
    aku ade nngk satu documentary tu,
    bagunan klcc pon ade terlibat dlm documentari tu…

  3. mr.Bencana says:

    alhamdulillah mana yg dah follow up psl benda ni..xpe aliff nt kita bole sembang tentang isu ni..mana la tau klw2 berminat utk join kami.. ;]

  4. alonganaz says:

    nampaknya bangsa Melayu pun kena ada gerakan bawah tanah yang sulit..terancang dan penuh rahsia untuk menjayakan agenda kita memartabatkan bangsa Melayu.

    kita sama2 usahakan brp..dengan empayar yang kita ada..tak mustahil kita pun boleh buat gerakan bawah tanah macam ni.Kita ada ahli..kekuatan.Cuma mungkin kita kekurangan dari segi ekonomi ataupun strategi yang boleh dikatakan bijaksana.

    kalau kita duduk satu table dan merancang dengan teliti dan penuh sulit untuk agenda tahun2 yang akan datang..tak mustahil kita pun akan berjaya jadi mcm ni walaupun perlu makan masa yang panjang.

    yang menjadi halangan untuk kita mewujudkan gerakan halus macam ni cuma sikap bangsa Melayu tu sendiri.Kita kena mulakan hyatt..!!

    kita kena bersatu..cuma itu jer langkah pertama yang kita perlukan sekarang..! Biar orang tak kenal sapa kita..tapi sebenarnya kita ibarat sel kanser yang kecil..yang tak kelihatan tapi lama kelamaan boleh membunuh.

    • mr.Bencana says:

      betul bro kita harus bersatu..tapi selagi jemaah subuh di masjid tak seramai solat jumaat jgn harap kita boleh lawan mereka..sama2lah kita renungkan k.. ;]

  5. specko says:

    along yat…da pnah dga dah pasal ni…freemanson ni agak mengerikan..ni ade tak lagi cte penyesalan?dok follow je..heh

  6. aliff says:

    join ape bro.???
    aha..

    haaa batul kate anaz..
    ekonomi prob and semua taknak sama2..

    haha

  7. aliff says:

    yat,
    jom kite bom port dieorg..
    hehehehe

  8. ahfat says:

    freemason ni da trlalu besar..
    sejak zaman dulu lg..

  9. ajiem says:

    tgok jer the arrival..
    sy da lame mengikuti bende2 nie..
    wlaupun usia masih muda..
    tpi x sbar nk menunggu ketibaan tentera panji2 hitam dari timur..
    pemuda kite skang bnyak rosak akhlaknya..
    maaf,saya bukan dari org dlam..
    tpi sy berjuang ke jalan allah..
    kite sama..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: